Actualités

MENU semaine 50 Meuz sizhun 50

21/06/2018

Du 10 au 14 décembre 2018 Eus an 10 d'ar 14 a viz kerzu

 SELF

Lundi  /  Lun

 

    Taboulé  /  Taboule

    Emincé de boeuf (VBF) / Skejadenn kig bevin

    Petits pois - Carottes / Piz bihan - Karotez

    Fromage / Fourmaj

    Fruit de saison / Frouezh hervez ar mare




    Mardi  /   Meurzh

    Quiche lorraine  /Kich doare lorraine

    Bolognaise (VBF) - Emmental râpé  / Bologniez - Fourmaj rasklet

    Pâtes / Toazennou

    Salade de fruits / Saladenn frouezh



     



    Jeudi  /  Yaou


      Salade verte - Tomates - Croûtons  /  Saladenn - Tomatez - Kroutons

      Tartiflette / Tartiflette

      Yaourt aromatisé / Yaourt blaziet





  •  Vendredi   / Gwener

    Potage de légumes  / Soubenn legumaj

    Poisson meunière sauce curry  /Pesk doare meuniere lipig kuri

    Boulgour maraîcher  / Boulgour gant legumaj

    Gâteau sec / Gwastelli sec'h






     




    Bon appétit !    Apetit vat !



    self 2

    (VBF) : viande bovine française

    (UE) : union européenne

     self 3

     

    card.illustration.description

    contact@lacroixrouge-brest.fr
    www.lacroixrouge-brest.fr

    02 98 47 81 00

    02 98 47 81 35

    2 RUE MIRABEAU - CS 62925 - 29229 BREST CEDEX2