Actualités

MENU semaine 03 MEUZ Sizhun 03 eus

29/11/2016

Du 15 au 19 janvier 2018 Ar 15 d'an 19 a viz genver 2018

 self


Lundi / Lun

Potage de légumes  / Soubenn legumaj

Saumon à la crème de poireaux / Eog dre zienn pour

Riz Pilaff / Riz Pilaf

Mousse chocolat  /Skanvadell chokolad



 Mardi / Meurzh

Friand au fromage / Friant fourmaj

Emincé de porc sauce texane   / Kig moc'h skejennet gant lipig a vro teksas


Courgettes niçoises  / Kourjetez a vro nis


Fruit de saison / Frouezh hervez ar mare


Jeudi / Yaou

Salade aux croûtons  / Saladenn gant kroutons

Hachis Parmentier / Hacheiz mod parmentier

Yaourt bio / Yaourt bio


 


Vendredi / Gwener

Taboulé / Taboulé

Boulettes d'agneau / Boulouigou kig oan

Légumes tajine / Tajin legumaj

Fromage / Fourmaj

Fruit de saison / Frouezh hervez ar mare








 








 








 








BON APPETIT ! / APETIT VAT !

self c

(VBF) : viande bovine française

(UE) : union européenne

 self d

 

card.illustration.description

contact@lacroixrouge-brest.fr
www.lacroixrouge-brest.fr

02 98 47 81 00

02 98 47 81 35

2 RUE MIRABEAU - CS 62925 - 29229 BREST CEDEX2